Розпорядження Про скликання 8 сесії VІІI скликання Межиріцької сільської ради
опубліковано 05 травня 2021 року о 08:33

Керуючись  п.3 ст.42  Закону України  „Про місцеве  самоврядування в   Україні”,  вважаю  за  необхідне:


  -  скликати   8   сесію  сільської  ради  VІІI  скликання   18 травня  2021  року  о  13.00 годині  в  приміщенні   сільської ради.


       На  розгляд  8 сесії  винести  питання:


  • Про звіт щодо виконання бюджету Межиріцької сільської ради за I квартал 2021 року.
  • Про внесення змін до рішення сільської ради від 23 грудня 2020 року № 23-3/VIII “Про бюджет Межиріцької сільської територіальної громади  на 2021 рік.
  • Про внесення змін до рішення сільської ради від 23 грудня 2020 року № 25-3/VIII “Про програми Межиріцької сільської ради   на 2021 рік”.
  • Про затвердження наказів Фінансового відділу Межиріцької сільської ради, прийнятих в міжсесійний період “Про перерозподіл бюджетних коштів”.
  • Про санітарно-екологічний стан територій населених пунктів Межиріцької сільської ради.
  • Про надання платних послуг населенню Комунальним підприємством “Житлово-комунальне підприємство Межиріцької сільської ради”.
  • Про внесення змін до штатних розписів установ Межиріцької сільської ради.
  • Про зміну назви відділу соціального захисту дітей та населення Межиріцької сільської ради.
  • Про затвердження Положення про Службу у справах дітей Межиріцької сільської ради в новій редакції.
  • Про внесення змін до рішення сільської ради від 18.11.2020 року № 17-1/VIII “Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу”.
  •  Про затвердження Положення про громадські слухання  на території Межиріцької сільської ради.
  • Про внесення змін та доповнень до Положення про старост сіл Межиріцької сільської ради.
  • Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ “Центр надання адміністративних послуг” виконавчого комітету Межиріцької сільської ради.
  • Про затвердження розпоряджень сільського голови, прийнятих в міжсесійний період.
  • Про затвердження акту обстеження території земельної ділянки розташованої в с. Межиріч, вул. Яцуненка, 12 на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження акту обстеження території земельної ділянки розташованої в с. Межиріч, пров. Робочий, 8 на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження акту обстеження території земельної ділянки розташованої за межами с. Межиріч на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області
  • Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» орієнтовною площею  0,0004 га, яка розташована на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області (опора лінії електропередачі СВ-105 №1 ГРС с. Булахівка).
  • Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» орієнтовною площею  0,0004 га, яка розташована на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області (опора лінії електропередачі СВ-105 №2 ГРС с. Булахівка).
  • Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» орієнтовною площею  0,0004 га, яка розташована на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області (опора лінії електропередачі СВ-105 №3 ГРС с. Булахівка).
  • Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» орієнтовною площею  0,0004 га, яка розташована на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області (опора лінії електропередачі СВ-105 №4 ГРС с. Булахівка).
  • Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» орієнтовною площею  0,0004 га, яка розташована на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області (опора лінії електропередачі СВ-105 №5 ГРС с. Булахівка).
  • Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» орієнтовною площею  0,0004 га, яка розташована на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області (опора лінії електропередачі СВ-105 №6 ГРС с. Булахівка).
  • Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» орієнтовною площею  0,0004 га, яка розташована на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області (опора лінії електропередачі СВ-105 №7 ГРС с. Булахівка).
  • Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» орієнтовною площею  0,0004 га, яка розташована на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області (опора лінії електропередачі СВ-105 №8 ГРС с. Булахівка)
  • Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» орієнтовною площею  0,0004 га, яка розташована на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області (опора лінії електропередачі СВ-105 №9 ГРС с. Булахівка)
  • Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» орієнтовною площею  0,0004 га, яка розташована на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області (КТП ГРС с. Булахівка, опора з підкосом РТП-184).
  • Про надання згоди на поділ земельної ділянки за кадастровим номером 1223584500:01:002:0925 на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади в особі Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про внесення змін до рішення Межиріцької сільської ради № 103-3/VIII від 23 грудня 2020 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, що перебувають у постійному користуванні  cелянського (фермерського) господарства «Бай» для ведення фермерського господарства в розмірі земельної частки (паю) членам селянського фермерського господарства «Бай» на території Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області та передачу у власність земельних ділянок членам СФГ «Бай» гр. Бай Віктору Григоровичу, гр. Бай Наталії Олександрівні, гр. Слобченко Тетяні Віталіївні, гр. Слобченко Ксенії Вікторівні, гр. Слобченко Віталію Олександровичу, гр Волобой Віталію Олександровичу, гр. Волобой Анні Вікторівні».
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Аюповій Ліані Володимирівні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Гаріфуліній Любові Григорівні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Гирі Олексію Володимировичу на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Гирі Оксані Олександрівні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Криворотій Альоні Миколаївні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Криворотій Надії Миколаївні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Луценко Світлані Вікторівні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Мельник Інні Петрівні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Мельнику Павлу Вікторовичу на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Мирошниченко Катерині Аліївні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Рубану Анатолію Миколайовичу на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Солодкій Олені Григорівні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Чернишу Юрію Миколайовичу на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Чумак Ірині Анатоліївні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Чумаку Сергію Петровичу на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Чумак Тетяні Вікторівні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про передачу у власність гр. Луценко Валентині Іванівні земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про передачу у власність гр. Луценко Нелі Василівні земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про передачу у власність гр. Луценко Валентині Іванівні земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Дюдюк Валентині Стефанівні в с. Межиріч, вул. Центральна, 152 Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Лютенко Ірині Вікторівні, гр. Лютенку Віталію Анатолійовичу, гр. Лютенку Анатолію Анатолійовичу в с. Межиріч, пров. Гоголя, 12 Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про передачу у власність гр. Луцюку Миколі Павловичу земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про передачу у власність гр. Луцюк Олені Анатоліївні земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, що перебувають у постійному користуванні  гр. Кротова Володимира Петровича для ведення фермерського господарства в розмірі земельної частки (паю) членам селянського фермерського господарства «УТЕС» на території Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області та передачу у власність земельних ділянок членам СФГ «УТЕС» гр. Кротовій Ларисі Євгеніївні, гр. Кротову Денису Володимировичу, гр. Котляревській Єлизаветі Вікторівні, гр. Губі Надії Олексіївні, гр. Губі Євгенію Ігоровичу, гр. Губі Олені Григорівні, гр. Губі Олегу Євгенійовичу, гр. Губі Юлії Олегівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Єрьоменко Лідії Василівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Петухову Ігору Юрійовичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Шабалдас Віктору Яковичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Шабалдас Євгенію Вікторовичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Шабалдас Наталії Василівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Шабалдас Ользі Юріївні.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Біленку Анатолію Леонідовичу в частині 7/10, гр. Біленку Євгенію Анатолійовичу в частині 3/20, гр. Біленку Сергію Анатолійовичу в частині 3/20 за адресою с. Межиріч, вул. Шевченка, 191.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Бондаренко Юлії Олександрівні за адресою с. Межиріч, вул. Нова, 3.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Вінніковій Ніні Лазарівні за адресою с. Домаха, вул. Залізнична, 1.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Дьякову Вадиму Олексійовичу в с. Межиріч Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Дьякову Денису Вадимовичу в с. Межиріч Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Дьяковій Людмилі Миколаївні в с. Оженківка Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Гончару Володимиру Миколайовичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Слобченко Ксенії Вікторівні.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Нарівському Максиму Олександровичу за адресою с. Межиріч, вул. Нова, 5.
  • Про надання дозволу гр. Довгополому Олександру Володимировичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Пєтухову Юрію Валентиновичу за адресою с. Межиріч, вул. Нечуй-Левицького, 1.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Портретній Любові Андріївні за адресою с. Межиріч, вул. Осипенко, 20.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Портретній Любові Андріївні за адресою с. Межиріч, вул. Осипенко, 20.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Савченко Любові Олексіївні за адресою с. Межиріч, вул. Соборна, 109.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Сліпченку Володимиру Миколайовичу за адресою с. Межиріч, вул. Сонячна, 12.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Чернишу Сергію Григоровичу за адресою с. Межиріч, пров. Котляревського, 3.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Устіновій Євгенії Василівні за адресою с. Домаха, вул. Дніпровська, 61.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Устіновій Євгенії Василівні за адресою с. Домаха, вул. Дніпровська, 61.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Шульзі Ніні Данилівні за адресою с. Межиріч, вул. Зелена, 23.
  • Про передачу в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Спичак Аліні Миколаївні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про передачу в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Спичак Аліні Миколаївні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у  власність земельної ділянки гр. Воскобойнику Дмитру Владиславовичу на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у  власність земельної ділянки гр. Коврижко Людмилі Вікторівні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у  власність земельної ділянки гр. Лозінському Сергію Антоновичу на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у  власність земельної ділянки гр. Долгому Олександру Миколайовичу на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва   та передачу у  власність земельної ділянки гр. Настекі Ларисі Михайлівні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Савлук Надії Іванівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Білецькій Любов Макарівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Ярошевич Євгену Олеговичу.
  • Про  реєстрацію земельної ділянки  за кадастровим номером 1223582300:01:001:1668 площею 0,4633 га.
  • Про   надання  дозволу гр. Лисенко  Світлані Геннадіївні  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду  для  сінокосіння і випасання худоби на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради .
  • Про відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Хричову Олександру Васильовичу.
  • Про  відмову у наданні  дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Герман Олексію Олександровичу.
  • Про відмову у наданні  дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Водоп’ян Іллі Юрійовичу.
  • Про відмову у наданні  дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Власенку Олександру Олександровичу.
  • Про відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Глуховському Сергію Володимировичу.
  • Про відмову у наданні  дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Коровіну Олександру Миколайовичу.
  • Про  відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Хричову Василю Олександровичу.
  • Про відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Шкіринець Марині Анатоліївні.
  • Про   відмову у наданні  дозволу гр. Ялинній Оксані Іванівні  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду  для  городництва  в межах с. Межиріч  на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради.
  • Про відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Гринчук Андрію Дмитровичу.
  • Про відмову дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Семенченко Валентину Анатолійовичу.
  • Про відмову у наданні  дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Гакк Юрію Михайловичу.
  • Про відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Токарєву Анатолію Дмитровичу.
  • Про відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Зубенку Михайлу Олександровичу.
  • Про відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Підгорній Олександрі Анатоліївні.
  • Про відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Водоп’ян  Валентині Вікторівні.
  • Про відмову у  наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Водоп’ян Юрію Петровичу.
  • Про  відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Федорову Віктору Васильовичу.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  гр. Довгій Оксані  Петрівні  для сінокосіння і випасання худоби та передачу в оренду  земельної ділянки площею 4,0000 га за кадастровим номером 1223583800:01:001:0597 розташованої  на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у  власність земельної ділянки гр. Липкі Роману Івановичу на території  с. Карабинівка  між вулицями  Центральна і Осипенко  Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у  власність земельної ділянки гр. Петлі Антоніні Петрівні на території  с. Карабинівка між вул. Осипенко та Центральна Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у  власність земельної ділянки гр. Петлі Вадиму Юрійовичу на території   Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у  власність земельної ділянки гр. Петлі Руслану Юрійовичу на території   Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Рубану Анатолію Миколайовичу на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  СФГ « Граніт»  для іншого сільськогосподарського призначення  та передачу в оренду земельної ділянки площею 0,2100 га за кадастровим номером 1223583800:02:001:0423 розташованої  в с. Карабинівка вул. Миру, 16-Б Павлоградського району Дніпропетровської  області.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Балковій Олені Федорівні.
  • Про надання  дозволу  гр.  Чернобай Яні В’ячеславівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  в  с. Новоолександрівське Павлоградського району  вул.  Гагаріна,55.
  • Про відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Єнікєєву Олегу Ібрагимовичу.
  • Про відмову у  наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Чачікову Дмитру Валерійовичу.
  • Про надання дозволу на розроблення   проекту землеустрою   щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності  на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Нечаєвій Олесі Григорівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Сидоренку Олександру  Вікторовичу.
  • Про надання  дозволу  гр.   Чернобай Яні В’ячеславівні на розробку технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості ) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд   в  с. Новоолександрівське Павлоградського району  вул.  Гагаріна,55.
  • Про надання  дозволу  гр.  Шмаргун Тетяні Валентинівні на розробку технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості ) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд   в  с. Новоолександрівське Павлоградського району  вул.  Осипенко,15.
  •  Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області Сидоренко Дар’ї Костянтинівні.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для особистого селянського господарства гр. Філько Наталії Василівні за адресою с. Лиманське вул. Молодіжна, 12.
  • Про скасування рішення Межиріцької сільської ради за № 758 -17/VІІ від 23.09.2019 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр.. Сидоренко Олені Петрівні на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради».
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у  власність земельної ділянки гр. Остріковій Аллі Олегівні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у  власність земельної ділянки гр. Острікову Сергію Олександровичу на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у  власність земельної ділянки гр. Пільгуєвій Валентині Володимирівні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у  власність земельної ділянки гр. Пільгуєву Вадиму Олегович на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • .Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у  власність земельної ділянки гр. Пільгуєву Олегу Вячеславовичу на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про  затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду гр.   Круговій Світлані Михайлівні земельної ділянки для сінокосіння  та випасання худоби  площею 2,0000 га  за кадастровим номером 1223583800:01:001:0532  розташованої  на території   Межиріцької сільської  об”єднаної територіальної громади в особі Межиріцької сільської ради.
  • Про  затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду гр.   Круговому Юрію Миколайовичу земельної ділянки для сінокосіння  та випасання худоби  площею 2,0000 га  за кадастровим номером 1223583800:01:001:0531 розташованої  на території   Межиріцької сільської  об”єднаної територіальної громади в особі Межиріцької сільської ради.
  • Про затвердження  технічної документації із  землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки   в натурі (на місцевості) для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу  у  власність  земельної ділянки   гр. Мірошниченко Ірині Вікторівні, гр. Тімченку Віктору Григоровичу гр. Тімченко Олені Вікторівні в с. Булахівка  Павлоградського району  вул.Калинова,59.
  • Про затвердження  технічної документації із  землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки   в натурі (на місцевості) для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу  у  власність  земельної ділянки   гр. Забіякі Миколі Михайловичу в с. Лиманське Павлоградського району  вул. Молодіжна,12.
  • Про надання  дозволу  гр.  Гуртовому Роману Івановичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд   в  с. Новоолександрівське Павлоградського району  вул.  Гагаріна,36.
  • Про надання  дозволу  гр.  Алтанець Михайлу Івановичу на розробку технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості ) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд   в  с. Булахівка Павлоградського району  вул.  Папаніна,21.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Бончукову Володимиру Михайловичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Голуб Володимиру Сергійовичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Голуб Ірині Петрівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Голуб Назару  Сергійовичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Голуб Сергію Володимировичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Довгополій Анастасії Олександрівні.
  • Про надання гр.  Книжник Марині Леонідівні   дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для городництва та  передачі в оренду земельної ділянки    розташованої в межах  с. Булахівка Павлоградського району.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Лизогуб Крістіні Станіславівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Ніколенко Лідії Іванівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Перелигі Віталію Івановичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр.  Перелигі Наталії Павлівні



Сільський голова                                                            Клавдія МОНАХ

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux