Розпорядження Про скликання 7 сесії VІІI скликання Межиріцької сільської ради
опубліковано 05 квітня 2021 року о 16:56

                                      

       Керуючись  п.3 ст.42  Закону України  „Про місцеве  самоврядування в   Україні”,  вважаю  за  необхідне:


  -  скликати   7   сесію  сільської  ради  VІІI  скликання   21 квітня  2021  року  о  13.00 годині  в  приміщенні   сільської ради.


       На  розгляд  7 сесії  винести  питання:


  • Про обрання голови постійної комісії Межиріцької сільської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту.
  • Про затвердження розпоряджень сільського голови, прийнятих в міжсесійний період.
  • Про відведення земельної ділянки для створення громадського пасовища за межами населеного пункту на території Межиріцької сільської ради.
  • Про відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Коваль Надії Миколаївні.
  • Про відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Солтис Анні Іванівні.
  • Про відмову у надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Голубу Сергію Володимировичу.
  • Про відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Удовенку Сергію Андрійовичу.
  • Про відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Коваль Ользі Федорівні.
  • Про відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Погребняк Нелі Володимирівні.
  • Про відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Галенку Анатолію Ілліч.
  • Про відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Галенко Надії Василівні.
  • Про відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Галенко Наталії Анатоліївні.
  • Про відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Луценку Олександру Григоровичу.
  • Про відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Скориченку Олександру Васильовичу.
  • Про відміну у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Тупіциній Оксані Миколаївні.
  • Про відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Луценко Аліні Сергіївні.
  • Про відмову у наданні  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її в оренду для ведення фермерського господарства, розташованої за межами населеного пункту на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Бондаренку Олександру Миколайовичу.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Богданову Анатолію Вікторовичу на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Богдановій Ніні Григорівні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Заболотній Людмилі Володимирівні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Заболотному Володимиру Богдановичу на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Коваль Анастасії Іванівні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Ковалю Миколі Семеновичу на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Нарівській Людмилі Олександрівні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Нарівському Сергію Володимировичу на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Новицькій Любові Анатоліївні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Богович Оксані Григорівні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Посукан Олені Вікторівні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Ставцевій Наталі Євгеніївні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Чернишу Сергію Григоровичу на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Черниш Світлані Ярославівні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Шевцовій Олені Василівні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Шуляку Володимиру Олександровичу на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Шуляк Людмилі Іванівні на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Удалову Юрію Валентиновичу за адресою: с. Оженківка, вул. Центральна, 53 Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Ісановій Тетяні Василівні за адресою: с. Межиріч, вул. Центральна, 62 Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про передачу у власність гр. Кудрицькій Ганні Григорівні земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про передачу у власність гр. Макогону Сергію Сергійовичу земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про передачу у власність гр. Пшеничному Геннадію Миколайовичу земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про передачу у власність гр. Пшеничному Миколі Семеновичу земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про передачу у власність гр. Хоружевській Надії Іванівні земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про передачу у власність гр. Черниш Любов Петрівні земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Савченку Ігору Володимировичу за адресою: с. Межиріч, вул. Центральна, 178 Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про внесення змін до рішення Межиріцької сільської ради № 102-3/VIII від 23 грудня 2020 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок (щодо поділу земельної ділянки), яка перебуває у постійному користуванні  гр. Панасюк Валентини Герасимівни для ведення фермерського господарства в розмірі земельної частки (паю) членам селянського фермерського господарства «АПЕКС» на території Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області та передачу у власність земельних ділянок членам селянського фермерського господарства «АПЕКС» гр. Панасюк Валентині Герасимівні, гр. Панасюку Михайлу Вікторовичу, гр. Панасюку Віталію Вікторовичу, гр. Касіянчук Олесі Миколаївні, гр. Копелевій Агафії Тихонівні».
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Ваську Віктору Георгійовичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Васько Галині Миколаївні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Пшеничному Максиму Миколайовичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Тимчуку Георгію Костянтиновичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Удовенку Олександру Васильовичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Яцуненку Анатолію Андрійовичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Яцуненко Вірі Павлівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Яцуненку Віктору Петровичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Яцуненко Дар’ї Вікторівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Яцуненку Роману Вікторовичу.
  • Про надання дозволу  на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Голуб Ганні Сергіївні за адресою с. Межиріч, вул. Соборна, 179.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Діхтяренку Віктору Івановичу за адресою с. Оженківка, пров. Широкий, 6.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  гр. Діхтяренку Віктору Івановичу за адресою
  • с. Оженківка, пров. Широкий, 12.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Ткаченку Дмитру Олександровичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Ткаченко Надії Григорівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Ткаченку Олександру Дмитровичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Івшиній Людмилі Володимирівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Овсієнко Наталі Володимирівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Овсієнку Олексію Миколайовичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Стефанів Сергію Ярославовичу.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Малинозі Вікторії Іванівні за адресою с. Межиріч, пров. Котляревського, 18.
  • Про надання дозволу  на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пазюк Світлані Михайлівні за адресою с. Домаха, вул. Дніпровська, 44.
  • Про надання дозволу  на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Редьці Сергію Петровичу за адресою с. Межиріч, вул. Сонячна, 138.
  • Про надання дозволу  на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Скориченку Василю Мусійовичу за адресою с. Межиріч, вул. Центральна, 158.
  • Про надання дозволу  на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Струковій Енессі Олексіївні за адресою с. Межиріч, вул. Мавринська, 82.
  • Про надання дозволу гр. Аксьонову Григорію Володимировичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про надання дозволу гр. Бородіній Вірі Карпівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про надання дозволу гр. Глушньовій Ганні Якимівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про надання дозволу гр. Казаку Наталії Петрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про надання дозволу гр. Карпенко Надії Володимирівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про надання дозволу гр. Кудрицькій Аллі Володимирівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про надання дозволу гр. Кудрицькій Надії Яківні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про надання дозволу гр. Лаштоба Ганні Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про надання дозволу гр. Мар’євич Наталі Сергіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про надання дозволу гр. Свинару Володимиру Андрійовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про надання дозволу гр. Хоружевській Ганні Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про надання дозволу гр. Кузюк Марії Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про надання дозволу гр. Скрипник Марії Яківні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Савченку Ігору Володимировичу в с. Оженківка Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Шинкаренко Лілії Володимирівні та гр. Новицькій Вірі Дмитрівні в с. Межиріч, вул. Мавринська, 36.
  • Про надання у тимчасове користування земельної ділянки гр. Редьці Євгенії Володимирівні за адресою с. Дачне, вул. Вербова, 23.
  • Про  надання  дозволу  ФГ «Триумф» керівник  Позняк Геннадій Іванович  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду  для  іншого сільськогосподарського призначення на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради.
  • Про затвердження  технічної документації із  землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки   в натурі (на місцевості) для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу  у  власність  земельної ділянки   гр. Білому Анатолію Михайловичу в с. Булахівка  Павлоградського району  вул. Осипенко,51.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у  власність земельної ділянки гр. Соболь Наталії Валентинівні
  • на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у  власність земельної ділянки гр. Хоптяр Володимиру Станіславовичу
  • на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у  власність земельної ділянки гр. Хоптяр Станіславу Володимировичу
  • на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Каштановій Ірині Леонідівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Каштанову Андрію Олександровичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Каштанову Дмитру Андрійовичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Кондрачук Наталії Володимирівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Барчук Світлані Валеріївні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Господ Людмилі Іванівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Дитюк Оксани Володимирівни.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Дитюк Валентині Михайлівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Дитюку  Віталію Леонідовичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Дитюку Леоніду Павловичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Довгій Оксані Миколаївні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Калініченко Віті Леонідівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Кравцову Руслану Олександровичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Луценку Григорію Івановичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Орлову Віталію Володимировичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Свергун Олександру Юрійовичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Свергун Юрію Олексійовичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Вазінській Тетяні Григорівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Гарбуз Сергію Вікторовичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Шмалько Анастасії Валеріївні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Штейн Мірі Григорівні.
  • Про відмову у  наданні  дозволу гр. Дитюку Леоніду Павловичу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду  для  сінокосіння і випасання худоби на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради.
  • Про відмову у  наданні  дозволу гр.  Симоненку Олександру Олександровичу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду  для  сінокосіння і випасання худоби на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради.
  • Про відмову у наданні дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Якименко Надії Костянтинівні.
  • Про відмову у надані   дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Якименку  Івану Кузьмовичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Довганенку Володимиру Андрійовичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Завгородній Марині Михайлівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Білому Олександру Михайловичу.
  • Про скасування рішення від 03.09.2020 р.№1719-25/7 « Про надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства  на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Коваленко Анні Анатоліївні».
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Коваленко Анні Анатоліївні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Крикотень Любов Павлівні.
  • Про надання  дозволу  гр.  Чигрик Оксані Віталіївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд   в  с. Булахівка Павлоградського району  вул.  Дитюка,31.
  • Про надання  дозволу  гр. Заплаві Аллі Леонідівні на розробку технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості ) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд   в  с. Булахівка Павлоградського району  вул.  Шинкаренка,8.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Заплаві Сергію Павловичу.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Псарьовій Олені Василівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Логачовій Тетяні Павлівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Чорній Ірині Василівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Чорній Юлії Василівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Чорного Олексія Станіславовича.
  • Про надання  дозволу  гр.  Швець Віталію Федоровичу на розробку технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості ) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд   в  с. Булахівка Павлоградського району  вул.  Степова,21.
  • Про прийняття у комунальну власність Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади в особі Межиріцької сільської ради  земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності.
  • Про  реєстрацію земельної ділянки  за кадастровим номером 1223582300:01:001:1628 площею 0,0571 га.
  • Про  реєстрацію земельної ділянки  за кадастровим номером 1223582300:01:001:1604 площею 0,7060 га.
  • Про  реєстрацію земельної ділянки  за кадастровим номером 1223582300:01:001:1559 площею 2,0000 га.
  • Про  реєстрацію земельної ділянки  за кадастровим номером 1223582300:01:001:1644 площею 7,6529 га.
  • Про  реєстрацію земельної ділянки  за кадастровим номером 1223582300:01:001:1612 площею 24,4199 га.
  • Про  реєстрацію земельної ділянки  за кадастровим номером 1223584500:01:001:1234 площею 5,2496 га.
  • Про  реєстрацію земельної ділянки  за кадастровим номером 1223584500:01:001:1232 площею 10,4277 га.
  • Про відмову у наданні дозволу на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області Федянович Андрію Вікторовичу.
  • Про відмову у наданні дозволу на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області Соколець Олені Сергіївні.
  • Про відмову у наданні дозволу на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області Тарасенку Вячеславу Миколайовичу.
  • Про відмову у наданні дозволу на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області Федянович Валентині Федорівні.
  • Про відмову у наданні дозволу на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області Федянович Віктору Івановичу.
  • Про відмову у наданні дозволу на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області Федяновичу Олексію Вікторовичу.
  • Про відмову у наданні дозволу на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області Шанька Анатолію Павловичу.
  • Про відмову у наданні дозволу на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області Шанька Павлу Петровичу.
  • Про відмову у наданні дозволу на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області Шанька Тамарі Федорівні.
  • Про відмову у наданні дозволу на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області Шанька Тамарі Федорівні.
  • Про внесення змін до рішення Межиріцької сільської ради від 19 листопада 2019 року за № 1087-19/VІІ «Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  в оренду для сінокосіння та випасання худоби на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Лугуненку Миколі Миколайовичу».
  • Про внесення змін до рішення Межиріцької сільської ради від 22 жовтня 2019року року за № 1013-18/VІІ «Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Лугуненку Миколі Сергійовичу».
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення   земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність    гр. Знові Олександру Борисовичу земельна ділянка знаходиться  за адресою: с. Карабинівка вул.. Миру, 32 Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність    гр. Щербаченку Олександру Миколайовичу земельна ділянка знаходиться  за адресою: с. Новоолександрівське вул. Осипенко, 44 Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження проекту землеустро щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Мкртчян Арусяк Жораївні     с. Карабинівка вул.. Осипенко, 60 а.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у  власність земельної ділянки гр.   Сидоренку Валерію Миколайовичу на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства та передачу у  власність земельної ділянки гр.   Череднику Євгенію Павловичу на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області.
  • Про затвердження проекту землеустро щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Щербаченку Олександру Миколайовичу с. Новоолександрівське вул.. Осипенко,44.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для створення громадського пасовища на території Межиріцької сільської ради.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для створення громадського пасовища на території Межиріцької сільської ради.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для створення громадського пасовища на території Межиріцької сільської ради.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для створення громадського пасовища на території Межиріцької сільської ради.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для створення громадського пасовища на території Межиріцької сільської ради.
  • Про надання дозволу  на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кнаус Аллі Анатоліївні за адресою с. Лиманське вул.. Набережна, 3.
  • Про надання дозволу  на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Литвин Ганні Тимофіївні за адресою с. Новоолександрівське вул.. Гагаріна,12.
  • Про надання дозволу  на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Павелчаку Ярославу Миколаєвичу за адресою с. Лиманське вул.. Миру, 1.
  • Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області Забіяці Ганні Романівні.
  • Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області Забіяці Марії Василівні.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кнаус Аллі Анатоліївні, яка розташована за адресою с. Лиманське вул.. Набережна, 3.
  • Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області Кнаус Олександру Сергійовичу.
  • Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області Кондрачук Ярині Олександрівні.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Павелчаку Ярославу Миколайовичу, яка розташована за адресою с. Лиманське вул.. Миру, 1.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для  ведення особистого селянського господарства  на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Петлі Роману Олександровичу.
  • Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області Сулимі Ігору Володимировичу.
  • Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  для  ведення особистого селянського господарства на території Межиріцької сільської об’єднаної територіальної громади, в особі Межиріцької сільської ради  Павлоградського району Дніпропетровської області Темченко Олені Василівні.
  • Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки в оренду для  сінокосіння та випасання худоби на території Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області гр. Земляному Володимиру Петровичу.
  • Про скасування рішення Межиріцької сільської ради за № 1216 -20/VІІІ від 13.12.2019 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Темченко Олені Василівні за адресою с. Новоолександрівське вул.. Гагаріна, 21».
  • Про скасування рішення Межиріцької сільської ради за № 1217 -20/VІІІ від 13.12.2019 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Чуракову Миколі Вікторовичу за адресою с. Новоолександрівське вул.. Гагаріна, 21».
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність    гр. Сороко Віталію Вікторовичу земельна ділянка знаходиться  за адресою: с. Карабинівка вул. Осипенко, 16 Павлоградського району Дніпропетровської області.



Сільський голова                                                            Клавдія МОНАХ

 

 




























Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux